Snittade dom på mitten och sen ytterligare en gång och lägg dom på en bakplåtspappers beklädd plåt (det går säkert utmärkt att bara dela dom en gång också) sprinkla över lite olivolja, flingsalt och nymalen svartpeppar
Skönt att vara hemma också, vi har kikat på lite Wallander ikväll. Hej. Nu är vi tillbaka hemma igen. Hade gärna stannat längre i stugan, speciellt eftersom vi haft så mycket annat och det blivit så sent om kvällarna så vi knappt varit där känns det som
Vi skall försöka göra en gryta varje söndag. Sen har man grytan som man kan värma på någon dag senare till middag igen och då är den ofta godare till och med
Nu är vi hemma igen efter att ha hälsat på syrran med man och hund i Älmhult. Helgen har bjudit på thailändsk mat, en heldag i Malmö, rekord i chipsätning framför melodifestivalen och långsam sjudning av mig själv i bubbelpool
Tillsätt creme fraiche och låt soppan koka upp på nytt. Ansa svampen och dela den i mindre bitar. Fräs svampen i lite matfett tills vätskan har kokat in
Sådär då var två sorters grönsaker med i maten utan att man ens tänker på det. Alltid när vi gör potatis i ugn brukar vi slänga med andra grönsaker på bakplåten
Steffes söndagsgryta med äpple & persilja. Häll på resten, lägg i persiljeknippet. 1 Skinkstek (denna skinkstek var på ca 685 gr). (gärna 1 timme, köttet vinner på det)
Tillsätt creme fraiche och låt soppan koka upp på nytt. Ansa svampen och dela den i mindre bitar. Fräs svampen i lite matfett tills vätskan har kokat in
Har ni hakat på trenden att äta gröt. Gröt lagad på råg, havre och korn är ett traditionellt nordiskt sätt att äta som ger bra mättnadskänsla med få kalorier
denna makalöst goda gratäng, som avnjöts påsöndagskvällen av vår trötta, men nöjda, familj. därför att det faktiskt verkar som att ni litar på mitt goda omdöme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.