alla på en gång och han såg ut att vara lika nöjd som ett barn som precis fått sin lördagsgodispåse. Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Vilken dag, ögonen har gått i kors och jag somnadeen stund i vilrummet på jobbet under lunchen, godissuget hos de flesta på kontoret har varit skyhögt och vädret äckligt värre
Så det på måndag planerar jag att bjuda på ostbricka och så var sin bountykula sompricken över i. Så för att kompensera flickorna lite så ska jag låta dem smaka på något nytt den här gången
Lagom söt, med enlen kräm och rostad kokos. Denna blev en riktig hitt. Tillsätt äggen ett åt gången. Blanda mjöl, bakpulver och salt i en skål och sikta i det i smeten, rör ner
I nougatensom jag använde finns det havssalt i. Ta fram skålar eller glas som ni vill servera i. Gardinis prisbelönta nougat med salt inbäddad i mörk choklad blev basen i helgens mousse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.