Ett recept som går från blogg till blogg, men jag tror det är som med viskleken, ni vet den ena viskar till den andra osv och det som den sista i kedjan berättar är inte alls vad som viskades från början
Man tager vad man haver. och ibland lyckas man bättre än andra gånger. Här i Spanien har jag inte samma utbud av ingredienser eller köksgrejer som hemma men det ger mig en extra kick att tänka ut nya saker att använda
Denna syrligt fräscha moussetårta har verkligen gått hem hos alla i min familj, till o med barnen gillade den fastän den inte är så söt som vanliga moussetårtor brukar vara
Men idag fanns det en stor anledning, nämligen den nya lilla kunglighet som föddes. Jag har aldrig ens tänkt eller gett mig i kast med att baka någon prinsesstårta
Jag är ingen efterrättsmänniska…. HA. Det har jag alltid sagt, och faktiskt varit, fram till nu. Visst…jag älskar förrätter och kommer inte låta förrätssmänniskan i mig degraderas men efterrättsmänniskan i mig har deffinitivt flyttats upp till en delad förstaplats
Min superdupergoda lunch idag. Bakad sötpotatis med stekt laxfilé och guacamole. Låter som världens lyxlunch för oss studenter, och visst, det är väl kanske inte det billigaste alternativet
Blanda fett och mjölk/vatten och värm till fingerljummet. Lös upp jästen i lite av degspadet. Tillsätt resten av degspadet, salt, socker, honung, sirap, russin och brödkryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.