Ta ut dem och blanda dem med olivolja, rosmarin, parmesan och salt medan de fortfarande är varma. Om ni är sugna på snacks, men inte vill proppa magen full med onyttigheter, så kommer här lösningen till er
Ta bort soppan från plattan och kör med mixerstav till slät konsistens. Skölj och hacka purjolöken. Sätt tillbaka soppan på värmen och häll på grädden, rör om och krydda med salt, svartpeppar och häll i riven parmesan
Lägg över kasslern i formen med potatisen och löken. Servera med en god sallad. Strimla sendan löken i den storlek man vill ha, jag vill ha lite större bitar så jag delar den på hälften och sedan skivar den i bågar
Smaka av såsen med honung, salt och svartpeppar. På högersteget bestämde jag mig för att baconet från Gårdsbutik Thuresson skulle användas tillsammans med lite av mina hemmagjorda soltorkade tomater
AVsluta med att vända i räkor och rom samt smaka av med nymald svartpeppar och salt. Söndagslunchens förrätt blev en svensk klassiker med en enkel liten tvist, i form av en smakrik ost
Det här med att köpa så naturlig mat som möjligt, blir också mer och mer viktigt. Jag köper centimeterstora tärningar av lammlår, som slaktaren skär till medan jag väntar
Ta ut och riv över rikligt med parmesan, strö över hackad rosmarin och ringla över tryffelolja. Man kan välja ifall man vill stänga grillen med locket eller öppna den helt så att man får två grillplattor på en och samma gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.