Toppa med den stekta purjolöken, hackad persilja, turkisk yoghurt och rosepeppar. Grovhacka persiljan. Blanda turkisk yoghurt med lite honung, Srirachasås samt salt och peppar
Eftersom jag är väldigt förtjust i smakerna parmesan, vitlök ochpersilja ihop så var det även de som fick spela huvudrollen tillsammans med en skvätt citron, salt och peppar
Ta bort soppan från plattan och kör med mixerstav till slät konsistens. Skölj och hacka purjolöken. Sätt tillbaka soppan på värmen och häll på grädden, rör om och krydda med salt, svartpeppar och häll i riven parmesan
Lägg över kasslern i formen med potatisen och löken. Servera med en god sallad. Strimla sendan löken i den storlek man vill ha, jag vill ha lite större bitar så jag delar den på hälften och sedan skivar den i bågar
Smaka av såsen med honung, salt och svartpeppar. På högersteget bestämde jag mig för att baconet från Gårdsbutik Thuresson skulle användas tillsammans med lite av mina hemmagjorda soltorkade tomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.