Näst på tur in på listan blir den här goda sötsura grytan med tofu, ananas och grönsaker. Jag har gjort lite förändringar här på bloggen genom att ta bort etiketten "vegetariskt" och ersätta den med "lakto-ovo-vegetariskt", "ovo-vegetariskt" samt "lakto-vegetariskt" så att det ska bli lite lättare att botanisera bland recepten, samt att jag sedan tidigare har listat alla recept så att det ska bli ännu lättare att hitta
Pressa vitlöksklyftan och blanda med vattnet, låt stå i 10 min. Tillsätt de övriga ingredienserna. Låt det koka upp under omrörning, tills såsen tjocknat
Lagade Ku lao jou sötsurt fläsk med grönsaker och ananas tidigare. Sötsura såsen, gör dubbel sats om ni vill ha fläsk som simmar i sås, annars ska den bara täcka
Som på kinarestaurang, fast hemma. ) 4 port. 400 g strimlad kycklingfilé1 dl vetemjöl1 gul paprika, strimlad1 röd lök, strimlad1 tsk riven ingefära1 liten burk ananas i bitar
Enda sen jag bodde i England har jag letat efter ett bra recept på sötsur kyckling. Det fanns en kinarestaurang där som hade en så jäkla god sötsur kyckling
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.