Här kommer receptet på saffransbullar. Pensla bullarna med uppvispat ägg. Fyllning. 50 g jäst 6 dl mjölk, fingervarm 2 påsar saffran (1 påse funkar också beroende på hur mycket saffranssmak man vill ha) 150 g smör, rumsvarmt ¾ dl strösocker 1 ägg ½ tsk salt ½ tsk kardemummakärnor, mortlade 15–17 dl vetemjölFyllning . Upprepa från punkt 2 och gör likadant med den andra degbiten
Pensla bullarna med uppvispat ägg. Fyllning. Pensla bullarna med uppvispat ägg. Blanda ihop smör, florsocker och vaniljsocker till fyllningen i en skål
Den är fylld med en krämigfyllning, toppad sirap och pistagenötter. DETTA INLÄGG PRESENTERAS I SAMARBETE MED ARLA Snart är det äntligen Eid och tillsammans med Arla har jag tagit fram ett recept på en underbar baklava som är perfekt att bjuda på till Eid
Nämligen ugnsbakad paprika med en supergod krämigfyllning. Börja med att finhacka löken. Now, however, it has calmed down and I start to get a little more energy and motivation to play more in the kitchen, so yesterday we did a decent dinner
Till de här macaronerna testade jag något jag aldrig gjort förut nämligen att byta ut vattnet i sockerlagen mot passerade jordgubbar, utblandade med bara några gram vatten
Häll sen ströcker över kakan och lägg en annan plåt med bakplåtspapper över, vänd upp och ner och dra loss bakpappret som kakan gräddats på, låt sen kakan svalna mellan plåtarna medan du gör fyllningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.