Täck en långpanna med bakplåtspapper. Vispa ner mjölblandningen och vattnet med saffranet i smeten. Strö rikligt med socker över kakan och stjälp upp den på bakplåtspapper
Häll upp i en långpanna, 30×40 cm, med bakplåtspapper. SAFFRANSBULLAR MED VANILJ 300 g smör. Här kommer en trevlig variant på mockarutan eller kanske mer känd som kärleksmums (vad säger ni
et toppas den med en smaskig kolaglasyr och ytterligare lite pekannötter. En sockerkaka i grunden som är gjord på ljust muscovadosocker istället för vanligt socker för att få en liten kolaaktig smak samt med lite grovhackade pekannötter i också
Servera med cashewgrädde. 5 dl pekannötter (blötlagda från kvällen innan)15 st dadlar (blötlagda)1,5 msk macapulver0,5 tsk saltMixa ihop allt och tryck ut i en form med löstagbar kant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.