Börja steka fläskfilén på medelhög värme. Är det så att du inte planerar någon direkt halloweenfest så kanske det iaf blir en allhelgona-middag på söndag, och då kan jag föreslå dig att servera en höstinspirerad fläskfilé i gräddig kantarellsås
Nästa vecka väntar ännu en kortvecka för de flesta av oss med tanke på att det är röda dagar kring Nyår, men det betyder inte att man bör njuta av helgen för det
Skär köttet i tjocka skivor och krydda med salt. 600 g fläskfilé. Bryn i smör i stekpanna. Vispa ihop grädde, fond, peppar, soja och lingonsylt i en låg, vid gryta
Om jag ska vara ärlig så är det såsen som är triumfkortet i den rätten, för stekt fläskfilémed lite svartpeppar är kanske inte så rajtan-tajtan egentligen…
Krydda med salt, peppar, chilipulver och dragon. -) Tärnad fläskfilé i gräddig senap- och dragonsås. Slå på en burk Arlas créme fraiche smaksatt med senap, schallottenlök och vittvin
De här är riktigt saftigamed grädde, ägg och krossade tomater som ger fin smak. Det går att göra så mycket gott med det och lätt att variera är det också
Servera med lite sallad. Saftiga biffar i gräddig tomatsås 4 pLåt 1 ägg och 2 msk ströbröd svälla i 4 msk mineralvatten. Blanda 400 g färs med 1 riven gul lök, salt, peppar, 150 g fetaost, finhackad basilika och ströbrödet. Tillsätt 2 dl vispgrädde och smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.