För mig började det med att jag ville göra en salladmedtonfiskochägg, lite nicoiseinspirerat. Det som är bra med den här salladen är att den är lätt att variera
Gör en salladochtoppamed röra, rödlök, ärtskott/sockerärtor & koktägg. Blandad sallad. Då jag tidigare gjort denna röra på fettfri majonnäs så skriver jag om det igen eftersom fettfri majonnäs har utgått ur sortimentethos affärerna, tyvärr
Lägg upp salladsbladen på ett serveringsfat, fördela fläsket över ochtoppamedäggen. Läggsalladsbladen i en bunke och vänd ner några skedar av dressingen
Snurra ihop skinkan till "rosetter" ochlägg även på den ochkrutonger. Minakrutongersom jag gjorde tidigare under dagen kom till användning ochgjordesalladen lite mermättande
Eller också gör man en godsalladoch dukar fram den på balkongen eller uteplatsen – och njuter av smakbrytningenmellan senapsvinägretten och den rökta korven
Skala och dela äggenochläggdem över den varmasalladen. Så nu sparade jag blasten från blomkålensom gick åt till helgens pizzabak och använde den till en varmsallad att äta på kvällen efter jobbet
Sedan la jag upp allt på ett uppläggningsfat. tomaternaochavocadon uppskivade, kidneybönorna, de snabbt förvällda sockerärtsärtona, ruccolasalladensamtkrutongernaochbaconbitarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.