Jag har verkligen fått dille på goda sallader. Mycket grönsakeroch underbart gott och mättande. Till en portionca 1 dl kokt matvetenågra färska champinjoner, skivade och frästa i lite olja - krydda med salt och pepparen bit av vardera palsternacka, morot, rödbeta, paprika och squash – skurna i bitar ochrostade i ugnen med lite olja och krämig balsamvinägerlite strimlad rödlökca 1 dl stora vita bönor½ avokado skuren i bitarfärsk bladspenatlite pressad citronLägg upp allt på en tallrik och njuuut
Lägg dem i en gryta och täck med vatten. Fördela det grönsakeroch aprikoser på ett fat. Ringla dressingen över salladenoch sprinkla de rostade solroskärnorna över
Ett väldigt fint salladsalternativ att ha med på julbordet om du frågar mig. Det här är verkligen en riktigt fräsch och urgod sallad som passar lika bra som förrätt eller tillbehör
Utan njutning kan det kvitta och det är lika bra att njuta medan man kan. För övrigt så kunde jag också läsa mig till att de som tycker lamm smakar kofta förmodligen är de som ätit det kryddat med för mycket Rosmarin
Men när en gör något så gott och simpelt som detta så vill man ju bara dela med sig. Stek dem på medelhög värme i en stekpanna med lite olja tills de fått fin färg
Lägg allt på ett stort fat och strö grantäppelkärnorna ochmanchésallad ovan allt. När allt fått en fin färg eller är al dente tar du ut grönsakeroch häll ner i en bunke och blanda med pastan
Idag fick avokadon toppa min sallad som jag slängde ihop av lite rester i kylen. Jag älskar hur du kan variera den i en oändlighet - du kan ju till ochmed ha den i efterrätter
Vänd ner salladsbladenoch blanda med rotsakerna. En favorit i matlådan, även om det kan tyckas vara onödigt många moment för en sallad - särskilt om Ni som jag brukar "sno ihop" matlådan samma morgon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.