Dela på sparrisen och fräs några minuter i olja, vitlök och chilikrydda. Matig sallad med rödalinser, räkor och sparris ✨ Supergod, snabblagad och pricken över i med en fräsch och syrlig örtdressing av kvarg
Sätt på ugnen på 175 grader. Fördela rotsellerin och purjolöken jämnt över det hela och häll på jämnt också, 3 dl rödalinser, samt 6 dl vatten. 3 dl rödalinser
Lägg sallad och rödlök på tallrikar eller uppläggningsfat. Servera salladen med yoghurten och bröd. Blanda de kokta, avrunna linserna med hackad mynta, hackad vitlök och hälften av citronskalet
Lägg sallad och rödlök på tallrikar eller uppläggningsfat. Servera salladen med yoghurten. Blanda de kokta, avrunna linserna med hackad mynta, hackad vitlök och hälften av citronskalet
Skölj linserna och hacka under tiden löken. Lägg i de sköljda linserna och bryn snabbt. 3 dl rödalinser. Häll på kokande vatten till önskad konsistens(ca 3-5 dl). 3 dl rödalinser
Det går på ett par minuter. 5 dl blötlagda rödalinser ( i blötlagd volym)2 rödbetor2 klyftor vitlök1 grönsaksbuljong1 msk soja kinesisk1 msk soja japansk5 cm finhackad purjo2 msk sesamfrönågra korn grönpepparannars svartpepparBlötlägg linser i någon timme. 5 dl blötlagda rödalinser
Varje bild på maten ni ser här har hamnat i min mage. - När "pannkakor" är färdiga lägg de på en bakplåt och toppa med rödbetshummus, avokado och körsbärstomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.