Pressa citronsaft över salladen, droppa över lite olivolja – klart. LINSRÖRA MEDEN TOUCH AV INGEFÄRA. När jag gick hem från jobbet idag och funderade på vad jag skulle äta för lunch var citronstekt aubergine det enda jag kunde tänka på
Vill ni lyxa till det kan ni alltid toppa salladenmed lite nötter också, inte för att det behövs. Man står där vid elden i de alldeles för tunna vårkläderna och fryser varje år, för det vet ju alla att med Valborg kommer våren, eller hur
Till slut blev det enljummen sallad på risoni, polkabetor, feta och serranoskinka. Jag hade en massa goda saker i kylen, men visste inte vad jag skulle göra med dem
Till salladen använde jag färdiga frysta kyckligfiléer smaksatta med lime och koriander. Det har varit enintensiv vecka som avslutades med två dagar på konferens
Skär ner dom i mindre bitar bara sen smaksatte jag dom med pressad vitlök, örter älskar jag och engiven favorit brukar bara rosmarin men jag hade inge hemma så det vart timjan denna gång, nymald salt och peppar
Strax innan det börjar bli dags att grilla kotletterna förbereder man salladen. Ni som av olika orsaker inte gillar fläsk kan med fördel använda kycklingbröst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.