Burgare. Pressa vitlöken och blanda väl med majonäsen. Burgare. Blanda allt väl låt stå ca 10 min forma sedan 8 bröd med fuktade händer, ställ in i mitten av ugnen och grädda 15 min på 225 grader. 2 medjooldadlar. Blanda allt väl låt stå ca 10 min forma sedan 8 bröd med fuktade händer, ställ in i mitten av ugnen och grädda 15 min på 225 grader. 2 medjooldadlar
Det är herr Mårtensson som stått vid spisen och komponerat middagen idag och resultatet blev alltså en vildsvinsburgaremed två olika röror som verkligen passade till smakerna i hamburgaren
Blanda ihop saften från en lime med olivolja, salt och peppar och ev chilipulver. Ett väldigt gott och enkelt tillbehör nu när värmen börjar komma är mangosalsa
Ingredienser Portioner. 4-6 2 mango 1 röd chili 1 liten rödlök 2 - ca 3 msk färskpressad limejuice 1 dl hackad koriander eller persilja 2 msk olivolja 2 krm salt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Denna salsa/sallad blev jag bjuden på av mormor efter jobbet en dag och kunde inte undgå att göra själv efteråt då den var så in i norden god (och enkel att göra), så här delar jag nu med mig av receptet
mogna mango. 1salladslökar. 1liten bit färsk chili, styrka efter egen smak. 1lime, pressad. 1svartpeppar1. Skär mangon i bitar, strimla salladslöken och finhacka chilin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.