900 g delikatesspotatis, halverad2 msk olivolja8 oskalade vitlöksklyftorflingsaltnymald svartpeppar1 msk krossade fänkålsfrön1 msk finrivet citronskal1 tsk paprikapulver5 kycklingklubbor/lår2 äpplen, urkärnade och i klyftor1 dl salviablad (ta rosmarin om det inte går att få tag i salvia)1
All work and no play makes Tobias a dull boy. Tiden har inte riktigt räckt till för mig att hinna blogga lika frekvent som vanligt på sistone men här kommer i alla fall ett nytt recept
1. Sätt ugnen på 240 grader. 2. Tillbehör. Koka riset enligt förpacknings anvisningar. 3. Sås. Skölj och kärna ur paprika och chili, och skär i mindre bitar
Salviakyckling (4 pers). När man skriver recept för att andra ska kunna laga de maträtter man komponerar är det väldigt viktigt att ange så exakta mått som möjligt
Sätt ugnen på 200 grader. Rör ihop smöret med hälften av fläsktärningarna, finhackad salvia och salt. Skölj kycklingen i kallt vatten och torka av den med hushållspapper
Salsicciafylld salviakyckling med potatiskaka och grön valnötskräm. I fredags hade jag nöjet att få träffa mina medtävlande i Cono Sur Blogger Competition 2015
25 stycken trattkantarelltoast med bacon och feta, en ordentlig mängd chilistekt halloumi blandad med färsk ananas och salviakyckling för 25, fixades i en rasande fart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.