Saras Smaker: Trattkantarellcappuccino med parmachips och frasig ostpirog
Dalaliv
Dalaliv
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 1 dl förvällda
  • och grovhackade trattkantareller
  • 1 hackad schalottenlök
  • 1 dl vitt vin
  • 4 dl grönsaksbuljong
  • 1/2 dl lätt crème fraîche
  • 1 krm soja
  • 1 msk smör att bryna i
  • 2 stänk med citron
  • 1 dl mjölk
  • 2 chips
  • 8 skivor parmaskinka
  • 90 grader
  • i cirka
  • 50 min
  • 4 st
  • 4 smördegsplattor
  • 1 dl riven
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 ägg
  • 200 grader
  • 10-15 minuter till

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.