Asiatisk pyttipanna, här kan du tillsätta räkor, kyckling, andra grönsaker m. olja 1 gul lök, hacka 100 g haricots verts 4 champinjoner, skiva 200 g körsbärstomater, halvera 2 vitlöksklyftor, riv 2 ägg 2 msk japansk. - Läs hela inlägget här 4 portioner olja. 2 ägg
Och här kommer dagens middagstips med fokus på alla bra matrester som ni säkert har i kylen idag. Kanske finns det lite gammalt ris (bra grej att ha frysen), lite grönsaker (färska eller frysta) och ägg som kan ha gått ut för ungefär en månad sedan
Inlägget Koreansk färs serverad medägg & wokade grönsaker dök först upp på ZEINAS KITCHEN. För variationens skulle serverade jag min koreanska färs med wokade grönsaker och ägg
Quornfiléerna marinerades i köpt marinad, vanlig med någon allroundsmak. Knäck äggen över grönsaksriset och blanda försiktigt runt tills det är krämigt och äggen stelnat lite
Knäck äggen över grönsaksriset. Det är inga problem att lägga till antigen kött eller kyckling. Ur Buffe tidningen3dl barmatiris1 morot1 röd paprika2 salladslökar250g sockerärter1-2 msk olja½ dl sweet chilisås3 äggrapsoljasalt och svartpeppar1. Stek grönsakerna i 2 msk olja i en stor stekpanna ca 3 minuter. Krydda med ½ tsk sal och 1 krm peppar
Förra tisdagen åt vi en matig omelett som vi tänkte dela med oss receptet av till er. Finhacka löken och bryn den lite, häll i spenatbladen och slå därefter i äggröran
Grönsakerna får sällskap av några goda färska korvar, både salsiccia och chorizo är två sorter som gör sig väldigt bra här, vi använde oss av Håkans hemgjorda vildsvinskorvar med smak av citron och vitlök
körsbärstomatermoröttersparrisfärsk gul lökröd lökpurjolökfärsk vitlök (drog upp några färska vitlökar från landen, inte stora men sååå goda)gräslökolivoljasalt och pepparsmörSkiva alla grönsaker och lägg i ett foliepaket (dubbel folie)
Om man har ont om tid eller ork att laga mat är det bara att ta fram burken med syrade grönsaker, blanda med lite nötter och russin och toppa med någon god dressing så har man måltiden på ett kick
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.