Sejrygg caprese med rotfruktsgratäng
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Till rotfruktsgratängen
  •  
  • Till fisken
  • 4 portionsbitar sejrygg (600–800 g)
  • 4 tomater
  • 2 mozzarellaostar
  • 1 kruka basilika
  • 2 msk olivolja
  • salt, svartpeppar
  • 2 dl riven ost
  • några varv med pepparkvarnen
  • 500 g potatis
  • 1 bit rotselleri (150 g)
  • 2 medelstora morötter (250 g)
  • 1 gul lök
  • 1/2 purjolök
  • 3 dl grädde
  • 1 dl mjölk
  • 1 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.