För mig var det mat och dryck som stod i fokus, men också att hinna promenera så mycket som möjligt och känna på atmosfären under min söndag på andra sidan East River (lite senare blev det också ett besök på den fantastiska restaurangen Battersby i Carroll Gardens)
Jag gick inte efter några mått utan rullade mindre bollar av den risotto som var kvar. Kvällens friterade risottobollar med morotstzatziki till kan vara bland det godaste jag har ätit (och mäktigaste)
Märket känner ni säkert igen från majskorn på burk. Jag stekte skivor av ytterfilé, pressade ner en vitlöksklyfta, ringlade över balsamico, en skvätt grädde, salt & peppar och lät puttra ihop på svagvärme tills såsen tjocknatoch precis på slutet hällde jag över en liten burk med små, hela champinjoner… Ojoj, så vansinnigt gott
Ju längre den kokar (reduceras) desto mindre plats tar den i frysen sedan. Man kan använda allt på en kyckling, precis som på grisen (från tryne till knorr som det heter) och alla andra ätbara odjur
I fredags kväll var jag, David och två kollegor från gymmet på Scandic Park för att kolla på en av mina bästa vänner, Teresa Perrelli,som hade ett gig där
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.