Därför blev det blev en grön sensommarsalladmed kokta ägg och avokado. En fördel med rökt fisk är att den smakar mycket så du behöver inte lika många gram/person som när du köper färsk fisk
Sensommarsallad Jag är väldigt bortskämd med olika bladgrönsaker när jag bor i Turkiet på hösten. Annars blandar jag ofta ut salladen med de örter jag har på balkongen, eller så tar jag bara dem och blandar med grönsaker
Det bjöds på kycklingballotine samt en sensommarsalladmed bland annat gulbetor och vaxbönor smaksatt med en grov dijonvinägrette och till det en getfärskost (allt närproducerat)
kallade Sensommarsallad, som verkade kunna stämma väl in på beskrivningen – fräscht. Kan ibland drabbas av ett stort sug efter fräsch mat med sötsyrlig smak
Smaka av med salt och peppar. Toppa med bacon och grovhackade valnötter. Fyll kärnhålen med ostmoset. Mixa resten av osten med resten av crème fraiche till en dressing
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.