Lax är otroligt tacksamt att använda i mat, det går liksom bara inte att misslyckas med. Den här gången testade jag marinad med japansk soja, ingefära, citron och lite salt och rullade sedan laxkuberna i sesamfrön strax innan jag stekte dem i olja
Sesampanerad lax med vitlöksfräst pak choi. Författare. Åse. Portioner. 1. Ingredienser. 2 st pak choi. 1 laxfilé. salt, peppar, sesamfrön annars kryddan jag rekommenderar
Laxen penslade jag med ägg och vände den på en tallrik med sesamfrön. Stek den klar i ugnen. Koka bulgur tillsammans med en buljongtärning, jag tog grönsaksbuljong
Sesampanerad lax. Sesampanerad lax med varm morotssallad. God, tidigt tisdagmorgon mina vänner. Hoppas ni alla sovit gott inatt och att ni ficken bra start på veckan igår
Tillagningstiden på den här rätten är cirka 25 minuter. Jag marinerade laxen en stund i kylskåp innan jag ugnsbakade den, men har man bråttom går det nog precis lika bra utan tid i kylskåp
Denna vecka fick jag pak choy i ekolådan. Av den blev det ett riktigt god och snabb middag. Jag visste ingenting om pak choy innan förutom att den var god att ha i woker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.