Nu är det dags för det tredje bidraget från drinklistan, drinktävlingen som DuoNöje anordnade, och veckans drink kommer från Jara Kitchen & Bar i Kalix
Doften från smeten var otroligt god, så vi gjorde dubbel sats när vi ändå var igång. Den här månaden innehöll Bakboxen ingredienser till energibars + en rejäl och bra slickepott och en snygg timer i retrostil
Här har jag inspirerats från det italienska köket och deras maträtt ”ziti”, men då haft i kalkonbacon istället för korv plus att jag har i vita bönor i tomatsås och soltorkade tomater
Om ni undrar vad det är för frestande kaka som ligger bredvid glassen så är det en Chocolate Chip Biscotti kaka som jag också gjort från Bill Staley och Hayley Mason's bok 'Gather - The Art of Paleo Entertaining' - Receptet kommer i helgen på på bloggen så håll utkik
Energy bars är smidiga och goda mellanmål som ger extra och nyttig energi snabbt, speciellt om man är i farten och inte hinner sätta sig ner och äta, är de mycket bra att ha några stycken i väskan
lördag, den 8 april 2017, kl. 17. 00. Kuvertbröden från himlen. Hej min vän. Hur mår du. Detta är ett tidsinställt inlägg å just nu befinner vi oss på en överraskningsfest i Härnösand för faster Pia 60 år å farbror Peter 70 år
Denna måste ni bara prova, en perfekt efterrätt för alla som älskar nutella lika mycket som vi gör. När vi hade middagsgäster i helgen serverade vi en otroligt god cheescake med nutella i som vi hittat recept på hos en annan matbloggare, Växelhäxan från Norrland
Soppa från Italien. 9 Februari 2016 /. 20. 37 /. soppor. /. Permalink /. 1. 400 g krossade tomater5 dl vatten2 potatisar2 morötter1 lök2 vitlöksklyftor2 grönsaksbuljongtärningar2 lagerblad1 tsk timjan1 tsk oregano2 tsk paprikapulver2 msk chilisås1 röd paprika1/2 squash1 b vita bönorSkala potatis och morötter och dela i mindre bitar
Kryddiga energibarsperfekta för utflykten. Energy BarsBars med mycket energi och näring som passar utmärkt både innan och efter träning samt som mellanmål när du behöver lite extra energi
Sätt ugnen på 125°C. Grovhacka cashewnötterna och rosta dom sedan tillsammans med pumpakärnorna i en torr och het stekpanna ett par minuter tills de får lite färg
Ugn. 200°. Smält fettet, häll i mjölken och värm till ca 37°. Rör ut den smulade jästen i degspadet. Tillsätt salt, sirap, kryddor, rågsikt och det mesta av vetemjölet
Någon minut bara. Sötman från purjolöken ska komma fram, ingenting ska brännas och bli beskt. Var varsam med värmen – bränns mjölken vid är det bara att slänga alltihop
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.