Eftersom vi jobbar här hemma igen är det snabb och lätt mat som står på menyn,. Alla helger i augusti är uppbokade med släktträffar och en weekendresa till Helsingborg och Helsingör med mannen, och ikväll blir det after work med gamla polare
Hade hört så mycket gott om detta ställe och var ju tvungen att se det med egna ögon. Vi gjorde små stopp på vägen ner, bland annat i Boarp, Arild och Mölle
Röda och gröna röror till julmaten. Först och främst vill jag tacka för alla fantastiskt fina kommentarer jag fick igår, angående mitt beslut att lägga ner min Facebook-sida
Båda plocken går att förbereda och det är ju bra oavsett om du ska bjuda på det själv och vill ha det klart innan gästerna kommer, eller om du ska ta med till knytis eller ge som gåva till värden om du går bort
Skär i tårtbitar och servera somtillbehörtill kötträtter med en god sås eller röra. Det här blev tillbehörettill halloumi- och basilikapanerad kyckling i lördags, tillsammans med tidigare rapporterad ratatouille
Till mina chimichurrimarinerade fläskkotletter åt vi libanesisk tabbouleh - passar jättebra med sin fräscha och syrliga smak från bland annat citron och mynta
Det här blir något helt annat, men gott. Man kan nästan höra hur gott och nyttigt det är. Till gratängen drog jag ihop färsbiffar som jag smaksatte med smörstekt strimlad purjolök och lite dijonsenap
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Rör om tills osten smält. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.