Servera den rostadesötpotatisenmed den vitlöksstekta svampen och salladen. Ta ut den rostadesötpotatisen och smula över fetaost och grovhackad persilja
Servera den rostadesötpotatisenmed den vitlöksstekta svampen och salladen. Ta ut den rostadesötpotatisen och smula över fetaost och grovhackad persilja
ekologisk pumpa har vi hittat hos lemuria på nybrogatanliksom den ekologiska ingefäranhittade ingen ekologisk jalapenota ur kärnorna, lite pilligt men värt besväret, skölj av demfräs pumpa kött och färsk ingefära, häll på vatten, låt koka mjuka,mixa, smaka av med grönsaksbuljong, creme fraiche, jalapeno och saltvärldens bästa grönaksbuljong
Skala och skiva löken, fräs den med olja någon minut så den börjar bli genomskinlig. Lägg upp på tallrikar och fördela smulad fetaost över hela härligheten
Sötpotatis är lite annorlunda. Skär getosten i centimeterstjocka skivor och lägg på potatisen, toppa varje ostbit med en klick honung och sprid ut valnötter runt om
Vänd sedan på sötpotatisen och rör runt i dem med en gaffel. Tvätta sötpotatisarna och dela på mitten. Pensla dem med olivolja på både botten och toppen
4 Rostad potatis 1 kg små fasta potatisar 1 tsk torkad timjan 1 tsk salt 2 msk olivolja (gärna original extra virgin) 4 vitlöksklyftor Bakad fetaost 4 stora ark aluminiumfolie 2 msk olivolja (gärna original extra virgin) 1 citron 4 pkt fetaost (à 150 g) 2 msk olivolja (gärna original extra virgin) 1 tsk chiliflakes svartpeppar Sallad 100 g blandad sallad 2 msk olivolja (gärna original extra virgin) 2 msk vitvins-, sherry- eller äppelcidervinäger salt peppar Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.