Servera potatisen tillsammans medfisken. Skrubba potatisen och tärna ner den i mindre bitar. Tillsätt mjölk, grädde, fond och senap samt smaka av med salt och peppar Låt blandningen tjockna i stekpannan under omröring
Servera fiskenmed kokt potatis och ärtor. Skala potatisen och koka mjuk i saltat vatten. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och fräs lök och timjan på medelvärme så att löken blir genomskinlig
Lägg på fisken ovanpå potatisen tillsammans med ägghacket,pepparrot och citronskal. skölj fänkål och purjolöken och skiva ned, lägg allt i en smord ungsform,krydda med salt och peppar
4 4 portioner torskrygg (eller alaska pollock) 900 g fast potatis 1/2 dl tapenade soltorkade tomater 2 dl lätt crème fraiche franska örter 65 g medelhavsmix Att ha hemma 2 msk olivolja 1 tsk timjan salt svartpeppar Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.