dess antibakteriella egenskaper att förhindrar plack (och bleker tänderna som en bonus). Detta kommer att minska styrkan, vilket resulterar i en mjukare (men ändå effektiv) rengöring
Jo, förresten, en sak har jag väl uppfunnit, om jag nu ska använda mig av det ordet. Förutom att fungera alldeles strålande bra som tårtfyllning, så är den ett strålande sällskap till såväl pannkakor som rostat bröd
Men man kan väl säga att vi har spenderat den på ett väldigt produktivt sätt, källaren har rensats ur (vi hade ju en liten vattenläcka där för ett tag sedan) och lådor med grejor som ska skänkas till loppis har packats ihop
Det blev lakritskola av det istället, så tokgott då jag älskar lakritskola. Ja ibland misslyckas man allt när man bakar och håller på,men ibland misslyckas man så att det blir riktigt bra istället, så var det idag
Det behövs inte så mycket tid på förberedningen, man tar helt enkelt vad som kyl, frys och skafferi erbjuder och blandar samman med fantasi och inspiration och så plötsligt står man där med ett fat av godsaker att sätta i sej
600 g laxfilé utan skinn (kylskåpskall)3 st morötter½ citron (juicen)1 dl vatten1 skvätt vin / eller en halv kapsyl ättika 24%1 msk olivolja1 st lagerblad3 stjälkar dill, helst färsk (torkad på bilden)Salt och ny- och grovmalen vitpeppar Så här gick det till
Varför gör jag inte den här klassiskafranska grönsaksröran oftare. Späd eventuellt med lite mer vatten om du tycker att röran blir för tjock men tänk på att grönsakerna ger ifrån sig mycket vätska när de fått koka en stund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.