Sedan dess har den här rätten legat i skamvrån, fram tills några veckor sedan när jag fick feeling. Förr i tiden åt vi pasta bolognese var och varannan dag, men så hände det oundvikliga - Vi Jag tröttnade
Det visade sig att jag kan ställa mig i skamvrån – i smör-mjöl-socker-skamvrån – för de här små godingarna bevisade för mig att allt jag trott var sant när det gäller bakverk inte riktigt är så… Det blir inte alltid godare med mer smör eller socker
Räkna ut några måsten och ställ dem i skamvrån. God Jul till dig som läser Vin, Mat, Alsace. Hoppas det blir några fina och lugna dagar av ledighet under jul- och nyårshelgerna
Prästdottern Ulrika sitter böjd över bibeln med tårarna rinnande utmed kinderna, hennes syster Katarina står i skamvrån medan deras bror Magnus får smaka på piskan
När man får läsa om vad som händer mjölken och framförallt varför man pastöriserar all mjölk idag så blir man lika mörkrädd som när man läser om hur margarintillverkningen främjades och det mättade fettet fick stå i skamvrån
Och hon förtjänar skamvrån tycker jag. Idag är första dagen efter godistets högtid påsk. Och eftersom det är just GODISETS högtid är det inte konstigt om du som sockerberoende hamnade i sockerfällan
Innan de senaste bråken och ugnsstöket började hann jag dock baka upp ett gäng recept som jag ska se till att få ut här på bloggen medans ugnen får stå i skamvrån och komma på bättre tankar om att samarbeta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.