Det här blir det sista receptet innan julens godsaker dyker upp på bloggen. Utgångspunkten för rätten var svamparna som jag sedan fyllde med det jag hade hemma
Receptet i fråga kallades "bergis" och jag är inte svårövertalad när det gäller att prova nya recept, speciellt inte som sjuåringen väldigt fint skrev av receptet helt på egen hand
Ingredienser 4 st kycklingfiléer salt och peppar 4 skivor rökt skinka 4 msk dijonsenap 4 skivor tomat 4 skivor tjocka emmentaler eller annan smakrik ost smör att pensla med grillkrydda eller annan kryddblandning till kycklingen Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Här kommer ett nytt recept på köttfärsbiffar - Denna gången gjorde jag dem ost och skinkfyllda. Vill du servera klyftpotatis >> till - Stoppa då in potatisen i ugnen innan du arbetar ut biffarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.