Postat i Kött/korv, Såser och dressingar, Special kost, allergier, dieter m,m. Arbeta samman färsen med salt, peppar, riven ost, ägg, grädde, purjo och persilja
Lägg skinkskivorna på en skärbräda och banka ut dem om de är tjocka. Jag gillar den som är smaksatt med paprika och lök men andra smaker eller naturell blir också gott
Cidersåsen. Snittaskinnet/fettet på ankan i små fina rutor och lägg på provencalska kryddor. Servera ankan med potatisen, cidersåsen, fikonmarmelad och en fräsch sallad
En lite annorlunda tvist med cidersås, ni måste prova. Hej vänner… Det är väldigt vad ni är tysta…. Cidersås är inte mer konstigt än en gräddsås på sky, smaksatt med cider
Låt dem kallna något stek dem sedan hela i smör smaksätt med salt och peppar. Ställ åt sidan. Gör sedan såsen- Finhacka en stor schalottenlök eller två små och stek i gryta med fett ska inte få färg bara mjukna
När baconen är tillagad är det dags att servera tillsammans med ankbrösten och cidersåsen. Skär ett rutmönster iskinnet på varje ankbröst, skär inte för djupt, endast skinnet ska skåras
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.