Smält rabarbern i mitten av ugnen 15–20 min. Sätt ugnen på 225°. Skär rabarbern i 10 cm långa bitar. Lägg dem på ett ugnssäkert fat och strö över sockret
Ta en aluminiumform eller vik en av grillfolie. Lägg i tomater så det täcker botten ordentligt och lägg i bitar av vitlök, hackade örter och hela/delade oliver
Skär rabarbern i centimetertjocka skivor och lägg dem tillsammans med socker i en kastrull. Låt rabarbern puttra på svag värme tills den mjuknar, 8-10 minuter
Har alltid smält chokladen i mikron tidigare, men nu blir det andra bullar. Blev genast inspirerad på att smälta någon god choklad och tillsätta torkad frukt och mandlar
Servera hela plåten och gästen få ta en smördegsstick att dippa i den smälta osten. Gör så här. Häll oliverna i en mixerbunke och kör med stavmixer tills oliverna krossas till tapenade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.