Fritera vårrullarna i olja tills de är gyllenbruna. (Jag gillar när vårrullarna är extra krispiga, så jag gör alltid med dubbla degplattor, därav 2 paket med degplattor. Vill du ha en lyxigare variant av vårrullarna byter du ut färsen mot 1 paket med råa jätteräkor alt. 2 förpackningar små degplattor för vårrullar ( 50 st i varje paket). 5 kinesiska torkade svampar
Nyttiga små köttfärspiroger, 15-16 st250 g nötfärs1 liten gul lök130 g morötter½ msk olivolja1 dl krossade tomater1 msk tomatpuré1 ½ msk sweet chilisås2 krm saltsvartpeppar25 g färsk jäst5 dl vatten, 37 grader½ dl mager kvarg½ tsk salt60 g rågmjöl (ca 1 dl)300-350 g vetemjöl special (ca 5-6 dl)ägg och lite vatten till pensling1. Nyttiga små köttfärspiroger, 15-16 st
skuren i små bitar. Jag tog en stavmixer och mixade hälften, blandade om väl och fick vårrullar med tuggmotstånd, som både hade finfördelade grönsaker och några bitar
Perfekt tilltugg eller som förrättIngredienser. KrustaderIshavsröraRöd eller Svart kaviarDillGör så härTa krustaderna och fyll dem med ishavsröra och toppa med kaviar och dillEnkelt och såååå gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.