Små parmesanbiffar med lingonsås, vitkålsallad och kokt potatis 14 propoints
Gourmet light
Gourmet light
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 8 st potatis
  • 500 gram nötfärs
  • 1 dl riven parmesanost, eller västerbottensost går bra
  • 1 st gul lök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 st ägg
  • 1 tsk salt & 1/2 tsk svartpeppar
  • 1 spray olja till stekning
  • 2,5 dl matlagningsgrädde 15%
  • 2 msk skånsk stark senap
  • 1 tsk kinesisk soja
  • 1 msk lingonsylt
  • Sallad
  • 300 gram vitkål
  • 125 gram morötter
  • 1 bit purjolök
  • 1/2 msk olja
  • 0,25 dl vit balsamvinäger
  • 0,5 msk honung
  • 0,5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.