Under påskhelgen åt vi en del lamm, bland annat de här lammracks med ugnsbakade små potatisar och rödlökar, rosmarinsås, karamelliserade endiver och bröd- och valnötskrisp
Börja med att koka rödbetorna i lättsaltat. Skala och skiva rödlöken. fördela löken över de båda pizzabottnarna, lägg sedan ut rödbetsskivorna följt av chèvre och solrosfrön
Skär rullen på mitten och bind upp bitarna medbomullsgarn. Gör på samma sätt med resten av torsken. Lossa snöretoch servera med rödvinslöken och färsk kokt potatis
Häll i balsamvinäger och krydda med timjan. Skala, halvera och skär rödlöken i tunna skivor. Blanda färs med ägg, vitlök, persilja, ½ tsk salt och 1 krm peppar. Karamelliserad rödlök2rödlökar2 msk råsocker2 msk balsamvinäger1 tsk torkad timjanEv. 50 g getost av chèvretypSamtidigt som lammfärsen grillas slänger du ihop denna underbara rödlöksröra. Låt småkoka ca 3 min. 2 rödlökar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.