Krydda blandningen med färsk timjan, rosmarin, salt och peppar. Inspirationen Italien bomba en med i matväg går att diskutera, landet andas verkligen mat
Då jag under hösten har arbetat med norrländska råvaror så som röding, ren och hjortron blev ett ett av årets nya inslag en norrländskinspirerad carpaccio på ren
Däremot gillar vi att laga mycket mat med svamp i, särskilt såhär på hösten och den här cannellonin är ett utmärkt recept för en höstig middag oavsett om du plockat kantarellerna själv eller har köpt dom på ICA
Servera med en god sallad. fett till stekning och att smörja formen. Rensa svamp och purjo från jord. Hacka purjon och väldigt stora svampar i mindre bitar
Förra veckan lagade jag den här goda rätten med fläskfilé ochkantareller. Skär fläskfilén i en cm tjocka skivor, bryn köttskivorna i smör och krydda med salt och svartpeppar
Lägg tillbaka löken, blanda ihop och krydda med timjan. Var inte snål med ost, aldrig. Goda både varma och kalla, perfekt picknick mat eller till buffén
Man fullkomligen överfalls av recept med svamp, frukt, bär, rotfrukter och annat som skördas den här tiden på året så jag är väl inte sämre än att jag kan komma med ett bidrag jag också
Klä en pajform med tinad smördeg, pricka botten och kanter med en gaffel. Servera med sallad. Skiva baconet och fräs det i en stekpanna, häll av fettet och lägg baconet åt sidan en stund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.