6-8 1 rulle kyld smördeg (à ca 250 g) 125 g ricottaost 1 fast päron t ex Conference 100 g ädelost ca 50 skuren grönkål 1/2 msk olivolja 1 dl grovhackade valnötter 1 msk flytande honung Lägg till i inköpslistan
Och inspirerad av Milla bytte jag ut de annars obligatoriska hamburgertillbehören senap, ketchup och hamburgerdressing mot ädelost, päronoch majonnäs istället
Bryn kycklingen i olja och lägg den i såsen tillsammans med zucchini ochpäron. Häll crème fraiche och mjölk i en kastrull, smula i osten och ställ på spisen
Skiva ädelosten i tunna skivor och strö över päronen, krydda med svartpeppar. Skiva päronen i centimetertjocka skivor och smörj in med olivolja och flingsalt
Osten är en Kvibille ädelost, sedan ligger det en bit färsk fikon inflygen direkt ifrån Malta och detta binds samman med en droppe balsamvinäger ifrån Italien
Nattjäst bröd, hur smidigt och gott är det inte. Jag älskar nattjäst och jäser det oftast i rumstemperatur vilket jag tycker är bra för det blir så segt och gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.