Ingredienser Portioner. 6-8 1 rulle kyld smördeg (à ca 250 g) 125 g ricottaost 1 fast päron t ex Conference 100 g ädelost ca 50 skuren grönkål 1/2 msk olivolja 1 dl grovhackade valnötter 1 msk flytande honung Lägg till i inköpslistan
Ingredienser Portioner. 8 bufféportioner 250 g färsk smördeg 1 äggula 1 tsk vallmofrön 100 g lagrad hårdost (Svecia) 1 dl crème fraiche salt och peppar 150 g najadlax 1 ask smörgåskrasse Lägg till i inköpslistan
Bred bönkrämen på smördegsflarnet och toppa med grönsaker och fetaost. Nagga den med en gaffel. Häll bönorna i ett durkslag, skölj dem med kallt vatten och låt rinna av
Pensla kanterna med ägg och sätt in i ugnen tills den fått fin färg. Smula över chevréost och ringla över honung när den är klar och toppa med färsk rosmarin
Ta ut det ur ugnen, platta ner dem med en stekspade och ställ åt sidan. Lägg dem med skalet uppåt mot grillen på en lätt oljad bakplåt och rosta dem tills de är svarta och bubbliga
Till efterrätt blev det kahluaglass som ni bara inte får missa och till varmrätt gjorde jag en klassisk skinkstek med god gräddsås och receptet på det kommer så småningom
Strimla lök och paprika och låt det långsamt värmas i stekpanna med en klick smör. Låt ansjovisen rinna av och lägg filéerna på snedden, med jämna mellanrum
Strimla lök och paprika och låt det långsamt värmas i stekpanna med en klick smör. Låt ansjovisen rinna av och lägg filéerna på snedden, med jämna mellanrum
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.