olja och smör, till stekning. salt och peppar. 500 g färska kantareller. 300 g vällagrad ost, t ex Västerbottensost. Fyllning1 purjolök 500 g färska kantareller olja och smör, till stekning salt och peppar 50 g babyspenat 300 g vällagrad ost, t ex Västerbottensost. Äggstanning3 ägg 2 dl mjölk 1 dl grädde salt och peppar
4 1 dl ströbröd 1 1/2 dl mjölk 8 potatisar 500 g blandfärs 1 1/2 tsk salt 1 krm peppar 2 gula lökar 2 msk smör eller margarin 3 dl grönsaksbuljong 1 msk kinesisk soja 4 tomater 150 g riven gratängost Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Smörstekt lök, kantarelleroch syltlök. Börja med att bryna bacon i het panna med lite smör och. Börja med att blanda, trattkantareller, vitlöksklyftor, röd
Men det funkar så klart med riven ost eller varför inte mozzarella i skivor. Krydda köttfärsen med salt, nymalen svartpeppar, vitlökspulver och torkad oregano
Här tillagas en jättebiff i ugnen med buljong och lök, täckt av tomater ochost. Löken som puttrar bredvid blir supergod att äta med biffen tillsammans med täcket av ostgratinerade tomater
Servera med crème fraiche, röd lök ochost. Häll grovsalt i en ugnsfast form, tryck ner potatisarna i saltet och picka hål i dem ett par gånger med en kniv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.