Dag två garnerar du tårtan. Hit gör du med fördel dagen innan tårtan skall serveras. Om du även garnerar med lite salta pinnar så tänk på att inte sätta i dem förrän det är dags att servera
Fördela smöret i blandningen till en grynig massa. Skölj, snoppa och dela krusbären på hälften. Lägg dessa i en ugnsform, blanda socker och potatismjöl och strö över bären och blanda runt
Fyllning 1. Kantskär brödskivorna och bred på bordsmargarin. Lägg tre brödskivor bredvid varandra. Blanda färskost, crème fraiche, gurkmix och hackad skinka, och bred på bröden
Äppelpaj förtvå i liten pajform. Egen vaniljsås är trevligt, men ibland har man inte tid att planera, och köpt vaniljvisp tycker jag ändå smakar förhållandevis bra
Lager två. Idag har jag gjort en smörgåstårta, min första någonsin. Det känns otroligt lyxigt med smörgåstårta men efter jul och nyårshelgen kan jag säga att jag kom väldigt billigt undan
Tårta förtvå. En söt rosa sak perfekt för mindre bakverk. Fick inspirationen på Bak-och-Chokladmässan i oktober när jag och Charlotte spatserade runt bland alla utställare och fick syn på liknande små docksöta bakverk ungefär lagom förtvå personer
Veckorna, framför allt helgerna, går så fort, snart är det jul. Jag har tidigare gjort två andra varianter av varm smörgåstårta - en med skinka, zucchini, salami och paprika och en med bacon, svamp och purjolök
Fyllning 1. Kantskär brödskivorna och bred på bordsmargarin. Lägg tre brödskivor bredvid varandra. Blanda färskost, crème fraiche, gurkmix och hackad skinka, och bred på bröden
Kantskär brödskivorna. Smula ner ädelosten i en bunke och vispa eller mixa ihop den med crème fraiche. Riv prästosten fint och rör ihop med crème fraiche
Kantskär brödskivorna. Smula ner ädelosten i en bunke och vispa eller mixa ihop den med crème fraiche. Riv prästosten fint och rör ihop med crème fraiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.