Rör ned den större mängden parmesan ochsparris i risotton, toppa medsparrisknopparoch räkor, och servera genast i djupa tallrikar med en rejäl driva extra parmesan som tillbehör
När jag jobbade på Stora gungan på Skansen så hade vi en mellanrätt på menyn som bestod av skivad färskpotatis som sedan täcktes med matjessill, hackat ägg ochfärska örter (dill, persilja och gräslök) som sedan toppades med brynt smör
Ikväll åt vi smörstekt torskrygg varsamt kryddad med salt och peppar samt vänd i vetemjöl. Låt fisken vila på ett skärbräda tills det är dags att smörstekt den
Ja, som ni ser nedan så blev det fin fina räkmackor med Hellmans majonäs (sambon föredrar Findus), ägg och räkor, till detta drack vi en god prosecco, älskar bubbel
Lägg i räkor, spenat och skivade vattenkastanjer strax innan servering. Koka upp vatten i en stor kastrull och tillsätt alla ingredienser i soppan fram till ochmed fisksåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.