Ingredienser Portioner. 4 250 g frysta jordgubbar 1 dl apelsinjuice 3 dl turkisk yoghurt 1 msk florsocker Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Vispa äggulor och florsocker poröst. Vänd ner grädden och yoghurten i äggröran, ta lite i taget. tina något, rör runt så att jordgubbarna går i sönder och smeten får en härligt rosa färg
1 liter grekisk yoghurt 1¼ dl honung 1¾ dl florsocker 1 vaniljstång, urskrapad 400 g frysta röda bär, t ex jordgubbar, hallon eller vinbär 100 g mörk choklad, hackad Häll yoghurt, honung, florsocker och urskrapad vaniljstång i en matberedare och mixa
Bara några steg in i skogen hittade vi blåbärsris fulla med bär (och spindlar så jag höll påsen och viftade mygg medans Erik plockade), på tomten nallade vi lite hallon och i vägkanten hittade vi några små rara smultron
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.