Åh vad det här väcker minnentillliv. Chokladbiskvier, den goda, chokladdoppade kondisbiten. En av mina absoluta favoriter, faktum är att chokladbiskvier var det första jag bakade och visade upp här på bloggen
Långpanna är ett perfekt sätt att baka många kakor snabbt. Ett tipstill vårens alla fester. I helgen som var bakade jag en cheesecake med två fyllningar, en bärfyllning och en med smaka av citron, som jag kan rekommendera, både god och lätta att baka
Rör i allt utom vetemjölet. Knåda ner vetemjölet och knåda till en smidig deg. 5 dl ljus sirap. 6 dl rågsikt. Smula jästen i en bunke och tillsätt ljummet vatten och mjölk (37 grader). Låt jäsa under bakduk i ca 40 minuter. Låt jäsa under bakduk i 30 minuter. Grädda brödet i nedre delen av ugnen i ca 25 minuter. 5 dl ljus sirap. 6 dl rågsikt. 220 grader Grädda brödet i nedre delen av ugnen i ca. 25 minuter Låt svalna under bakduk på ett galler
Det här receptet kommer ursprungligen från tidningenhembakat. Verkligen enkelt och snabbt att baka. Jag har gjort om det lite och gjort det glutenfritt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.