Slå på grädde, i med persilja och sardellerna. På med salt och peppar. Snabblagadleverpastej400 gram findelad kycklinglever1 gul lök finhackadsalt och peppar25 gram smör till stekning2 dl grädde100 gram smör1 tsk torkad timjan0,5 dl färsk finhackad persilja1 konservburk sardeller med kapris1 msk whiskyStek levern i rikligt med smör, tillsammans med hackad lök. 2 dl grädde. 1 konservburk sardeller med kapris
Syradgrädde är precis vad namnet beskriver – en grädde som syrats med mjölksyrabakterier för en lätt syrlig smak, vilket gör det enkelt för dig att balansera smakerna när du lagar mat
Vi passade på att laga en rätt med Arla SyradGrädde som vi fått testa via Buzzador. Nu jobbar jag tre nätter och sen har jag en vecka höstlov med barnen, ska bli SÅ GALET SKÖNT
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.