Ni börjar bli många och det förpliktigar naturligtvis med lite mer intressanta recept. Kul att ni följer med & välkomna med lite mer kommentarer, det triggar alltid till att uppdatera lite oftare
Krydda med salt och peppar. När alla är brynta vispa ur pannan med lite buljong. Slå på grädden och red av med maizenamjöl utrört i lite vatten för tjockare konsistens på såsen
Idag blev det några goda schnitzlar med en anjoviscremé. Man behöver ju inte alltid försöka sig på konststycket att skiva en citronskiva och försöka linda till en anjovisfilé och fylla med lite kapris
Goda kryddor, fräscht med tomatsås. Ugnsgratinerad skinkschnitzel i tomatsås PrintFörfattare. Vispa ur stekpannan som köttet stektes i med tomatkross, buljong, soja, tomatpuré och tillsätt kryddor
Servera med pommes, potatisklyftor, potatisgratäng etc, citronskivor och en god sallad. Banka ut filéerna så att dem blir drygt 1/2 cm tjocka med hjälp av en köttbank, mindre kastrull eller något annat som du finner lämpligt
Även min far serverade ofta fisk när vi var med honom. Fisk en av mina favoriter, älskar fisk kanske beror det från barnsben då både min mormor o morfar ofta serverade sik o sillaken
Lägg ihop köttskivorna med skinka och ost emellan. Fäst ihop kanterna med ett par tandpetare. Vänd först schnitzlarna i mjöl blandat med salt och peppar, sedan i ägg och sist i ströbröd
4 900 g fast potatis 1 msk olja salt och peppar Sås 1 citron 2 msk kapris 2 dl crème fraiche 1 tsk dragon Skinkschnitzel 150 g sockerärtor ca 600 g skinkschnitzel 1 msk smör eller margarin Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.