Jag har ätit smörgåsbord två dagar i rad och min mage är nu nästan större än när jag var gravid. Igår var jag på Liseberg med mina kollegor och då åt vi smörgåsbord på Huvudrestauranten
Dottern multitaskar. ). Jag köpte lever för andra gången i mitt liv igår, och nu är leverlådan i ugnen. Iom att jag inte ville göra en lika stor sats som senast, så sparade jag ca 200g av levern för att steka leverbiffar
Ja, jag lever. Den här bloggpausen blev visst något längre än jag först hade förutsett. Jag har däremot fortsatt att laga mat, baka, jaga nya recept och läst alla fina bloggar där ute i cyberspace
Mandelsmörbollar (LCHF). Äntligen är mamma här och rackarns vilken fart jag har fått. En massa kartonger har packats upp och nu återstår allt arbete med att förstå i vilka skåp sakerna ska vara och hitta ”sitt” sätt
Tidigare i veckan fick jag ett mejl av Matilda som ville göra en utmaning. Jag tyckte det lät jätteku. Det gick till så att vi valde tre olika ingredienser som vi fick ha i en dessert/kaka (eller något annat sött)
Om en vecka börjar påskhelgen och ett givet kött att servera under denna högtid är just lamm. Fortsätt tills riset börjar bli al dente (risotton ska vara krämig)
I dag börjar jag om. För mycket fusk och för lite träning. Tre attackdagar till, bara protein. Inga grönsaker, inte ens linfrön på yoghurten (fett) och absolut ingen nutella
Drycker/Beverages. Börja dagen med smoothie. Januari 25, 2016 15. 17. Som vanligt när jag och mannen lyckas få ledigt samma dag, så fixar vi lite extra mysig frukost
LCHF. Börjar med Keto igen. December 26, 2018 06. 00. Sedan April har jag ätit carnivore - kött och smör. Det har varit upp och ner och gett mig många lärdomar
Det här med naturlig mat börjar komma mer och mer på agedan. Provlaga gärna några rätter innan du börjar för att se hur det känns och för att komma in de det nya tankesättet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.