Sockerkaka  – LCHF
Marianns LCHF mat & bak
Marianns LCHF mat & bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • 150 gram smält osaltat smör
  • 5 ekologiska ägg
  • 3 msk erythritol (sötrix, sötin, sukrin) och 1/4-1/2 krm stevia
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 1 dl mandelmjöl
  • 1 dl kokosnötsmjöl
  • 0,5 dl pofiber
  • 1 msk fiberhusk
  • 2 tsk bakpulver
  •  
  • Gör så här
  • Vispa ägg och sötning fluffigt 3-5 min, häll i smöret och grädde, blanda väl.
  • Blanda torra ingredienser och blanda de väl ner i smeten.
  • Klä en sockerkaksform 1,5 l med bakplåtspapper och häll i smeten. Grädda i 175 grader i ca 35 min, känn på sockerkakan så den är torr och färdiggräddad.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.