1. Smörj en bakplåt och sätt ugnen på 190 grader. 2. Smält margarinet och låt svalna. Blanda mjöl, socker, bikarbonat, bakpulver, salt och margarin i en stor skål
glutenfri dansk limpa eller glutenfritt sodabröd med solrosfrön och teff. Ät näringsspäckad, ren och läkande mat, 100% glutenfri, utan vitt socker och få i dig tillräckligt med protein på samma gång
Igår blev det laxmousse och sodabröd. Jag får ju inte äta "normalt" bröd men tog en skiva iallafall (sodabröd är ju bara så gott) och gav Steve den andraTill huvudrätt valde jag nästan det dyraste på menyn, kostade faktiskt mer än erbjudandet, sirloin-stek
Steve och jag började försiktigt med att dela på laxpate på sodabröd. Fredag, gud så skönt. Idag har jag haft en gymledig dag och den har jag spenderat med jobb och att städa lägenheten (med hjälp av Steve, städningen kommer han inte undan)
>> Glutenfritt sodabröd med teff. Hej vänner ♥. Jag sammanfattar mitt bloggår 2016 i en årskrönika och har delat in året i olika inlägg för att det inte ska bli så mycket på en gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.