Denna lilla ljuvliga tårta har vi gjort flera gånger i sommar. Ingredienser 2 färdiga marängbottnar 150 g mjölkchoklad 41/4 dl vispgrädde 250 g frysta, tinade hallon eller. Koka upp 1/4 av grädden och häll över chokladen, låt stå ca 5 minuter. Låt stå kallt i 3-4 timmar. 4. 41/4 dl vispgrädde. 1/4 av grädde
Sommarens enklaste dessert Spara Skriv ut Förberedelser 2 Minuter Tillagningstid 2 Minuter Total tid 4 Minuter Portioner. 5 Ingredienser 500 g jordgubbar 2 msk socker saften från en halv citron 0,5 dl vatten 4 dl lättvispad grädde med 1 msk socker 10 smulade digestivekex Instruktioner Skär upp jordgubbarna i mellanstora bitar och blanda med socker, citronsaft, och vatten. 4 Minuter P. 4 dl lättvispad grädde
Servera med en fräsch sommarsallad. Blanda pajdegen och låt den vila 1 timme i kyl. Tryck ut pajdegen i en form, nagga den i botten med hjälp av en gaffel och förgrädda i 200° i cirka 10 minuter
Jag vill dela med mig av sommarens kanske topp två desserter. 27/07/2014 by Emma Haglund Lämna en kommentar. 27/07/2014 by Emma Haglund Lämna en kommentar
14 ägg, kokta. 14 sötpotatisar, medium storlek. 1300 g sallad sallad, valfri 4 ägg, kokta 4 sötpotatisar, medium storlek 600 g laxfilé salt o peppar gräslök, ett knippe
Sommaren är definitivt slut, hur smärtsamt det än må kännas att erkänna det. I något sorts terapeutiskt syfte bokstavligt talat pushar jag här på bloggen ut de sista drinkrecepten i min lilla serie "Sommarens drinkar", som en hommage till den gångna sommaren, som bjöd oss på så många goda måltider och drinkar, och så många trevliga stunder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.