Visste ni att detär kladdkakans dag idag. Detta recept vann kladdkakeracet i år, en baktävling för barn, prova och se om ni tycker att det var en värdig vinnare
Stöt grönpepparkorn i mortel och blanda ner dem i såsen. Rör ut majsstärkelsen i lite kallt vatten. Rör ner smöret precis före servering så att såsen blir blank
Fördela solroskärnor ovanpå osten. Grädda i mitten av ugnen tills flarnen fått lite färg. 1solroskärnor1. Strö ett tunt lager riven ost i ett kakmått somär 7 cm i diameter. Det tar ca 5 minuter
Frugan är grymt duktig på kalla såser, dressingar och vinegretter. Testa så får ni en smakupplevelse. Härär två magiskt goda såser till kebab eller grillat
Varför ska man göra detså komplicerat och onyttigt. Matfusket tipsar om Aftonbladets artikel om hur detsom i butikerna stolt kallas grädde inte är annat än mjölk, vatten och förtjockningsmedel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.