Man kan ha samma tillbehör och sås, kan inte bli mycket bättre än detta om ni frågar mig. Det här receptet var också nedskrivet på en lapp hemma hos mor och far
Jag köper ibland durramjöl från ”Friends of Adam” och senast köpte jag även glutenfria havregryn. Blanda de torra ingredienserna för sig och degvätskan med jästen för sig
Vi kör Viktväktarnas matkasse och är så himla nöjda, hela familjen äter den. - rabatt så använd koden. Smakade riktigt gott och innehäll inte så många smart points
Själva kolasmeten är faktiskt bara gjord på dadlar och det är helt otroligt att den kan få den där kolakonsistensen och smaken utan en gnutta socker, nästan bättre än originalet och farligt god
Inför ett särskilt prövosam dag med många timmar tills jag skulle få äta, med besök på Käkkirurgen och en mindre operation på agendan, laddade jag med en extra rejäl frukost
Det blev en nässelgröt igen, den här gången med hirsmannagryn och rismjölk. Nja, inte direkt, men jag har i alla fall masat mig upp för att sätta igång med dagens utmaningar, som innebär brödbak, långpromenad och ett nappatag med den italienska läxan till i morgon
Det är roligt och enkelt att göra egen fäskost. Billigt därtill och så blir den vacker att titta på,både under själva tillverkningsprocessen och när den är färdig
Marcos Dulce de Leche pannkakor tårta och äppelmuffins. Ett ännu mer dulce födelsedagsfirande. I vilket fall så firade vi Marco i helgen som gick med kalas för lite släkt och några kompisar till Marco
Grape- och apelsinmarmeladDet är fortfarande citrrussäsong. Jag köper ekologiska, de besprutas annars ganska hårt och studier har visat att medlen finns kvar i frukten
Det jag vill visa är egentligen att det går att blanda och variera nästan hursomhelst med olika mjöl och fröer, bara mängderna är ungefär desamma i slutändan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.