Snittade dom på mitten och sen ytterligare en gång och lägg dom på en bakplåtspappers beklädd plåt (det går säkert utmärkt att bara dela dom en gång också) sprinkla över lite olivolja, flingsalt och nymalen svartpeppar
Jag är riktigt trött efter en intensiv vecka och nu ska jag verkligen njuta av helgen. Imorgon ska jag i och för sig sälja saker på en loppis, vilket ju kan bli ganska intensivt det med kan jag tänka
Denna vecka har minst sagt varit stressig, kaotisk och tusen saker inbokade. Jobben har avlöst varann med tandläkarbesök, bilar som gått sönder, fot i gips och rullstol för Max, möten till höger och vänster, utedagar och skridsko-jagande, middagar och födelsedagar och en allmänt påfrestande vecka mentalt… MEN nu börjar vi så sakta sadla om till helg
Köttfärsbiffar, tomatsås, mozzarella och squashspagetti. Igår var jag tillsammans med familjen och tittade på flyguppvisning och på kvällen åkte vi till stan och lyssnade på Miriam Bryant när hon uppträdde på Linköpings stadsfest
Låt koka upp och puttra på svag värme medan du förbereder fyllningen. Tomatsås. Värm under omrörning tills färskosten smält och allt blandats på ett fint sätt
Inspirerad av Malin's Diner som i sin tur blev inspirerad av Bara en kaka till så svängde jag ihop en tomatsås som jag knäckte ägg i och sedan gratinerade med ost
• Vispa ner de torra ingredienserna utom fiberhusken och blanda till en slät smet. Tomatsås. • Tillsätt fiberhusken och blanda den väl direkt ner i degen
Det blev så gott ändå med rena smaker från tomater, svamp och paprika. Jag kallar detta tomatsås eftersom det är mer av krossade tomater än köttfärs i såsen
4 250 g fryst hackad spenat 250 g ricottaost 1 litet ägg ca 3 dl vetemjöl 1 krm riven muskot 1 dl riven parmesanost 3/4 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar 250 g valfri pasta 1 förp tomatsås (gärna med basilika) à 390 g rapsolja Till servering färsk basilika riven parmesanost Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.